Contact

Bent u benieuwd naar onze hoogwaardige auto- en caravanreinigingsdiensten in Breda, Etten-Leur en Oosterhout? Bij Clean Master Breda zijn we er om al uw vragen te beantwoorden. Een kleine tip: via WhatsApp krijgt u het snelste antwoord. Maar natuurlijk zijn we via alle kanalen bereikbaar. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen!

Bezoek ons

Spinveld 62                                                          4815 HT Breda

Bel of Whatsapp ons

+31 6 23595511

Mail ons

ccleanmasterinfo@gmail.com

Veel gestelde vragen

Whatsapp ons!

+31 6 23595511

Wat onderscheidt Clean Master van andere car cleaning bedrijven?

Bij Clean Master combineren we onze jarenlange ervaring met topkwaliteit producten om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Dankzij onze samenwerking met Lok Automotive zijn we uniek gepositioneerd om een ongeëvenaarde kwaliteit en klantenservice te bieden in Breda en omstreken.

Hoe lang duurt een gemiddelde behandeling voor mijn auto?

De duur van een behandeling kan variëren afhankelijk van het gekozen pakket en de specifieke behoeften van uw auto. Een basis interieur- of exterieur reiniging kan binnen enkele uren worden voltooid, terwijl gespecialiseerde diensten zoals een keramische glascoating meer tijd kunnen vergen.

Zijn er speciale pakketten of kortingen voor meerdere diensten tegelijk?

Ja, we bieden diverse pakketten aan die meerdere diensten combineren tegen een gereduceerd tarief. Neem contact met ons op of bekijk onze pakketten op de website voor meer informatie over de mogelijkheden en besparingen.

Wat als ik niet tevreden ben met het resultaat?

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze diensten, neem dan direct contact met ons op. We zullen ons uiterste best doen om eventuele problemen naar tevredenheid op te lossen.

Bieden jullie ook abonnementen of regelmatige onderhoudspakketten aan?

Ja, we hebben onderhoudspakketten beschikbaar voor klanten die hun auto regelmatig willen laten behandelen. Deze pakketten zijn ideaal voor het behoud van een consistente glans en bescherming van uw auto gedurende het hele jaar.

Neem contact op

Spinveld 62

4815 HT Breda

06 23 59 55 11

ccleanmasterinfo@gmail.com

KVK: 90140591