Glascoating

Bij Clean Master snappen we hoe belangrijk uw auto voor u is. Die fonkelende glans wanneer hij net uit de showroom komt? We vinden dat elke auto dat verdient, ongeacht de leeftijd. Daarom zijn we zo enthousiast over onze speciale Glascoating dienst. Het is niet zomaar een beschermingslaag. Het gaat verder door uw auto die diepe, blijvende glans te geven, alsof het altijd in die showroom heeft gestaan.

Maar we hebben nu iets extra’s voor diegenen die hun auto een nog meer opvallende glans willen geven: de Wet Coat Essentials. Dit gloednieuwe product geeft de autolak een ongeëvenaarde diepe glans en zorgt voor een extreem waterafstotend pareleffect. En het mooiste? Deze topbehandeling is nu beschikbaar voor slechts €99!

Onze speciale Glascoating is een klein geheim in de autowereld. Deze unieke formule zorgt ervoor dat uw auto beschermd blijft tegen weer en wind, en nog veel meer dan dat. Het brengt die heldere, spiegelende glans naar boven waardoor uw auto altijd het middelpunt van de aandacht is. Met de toevoeging van Wet Coat Essentials voor deze fantastische prijs, heeft u alle tools in handen om uw auto er altijd op zijn best uit te laten zien. U verdient het om in stijl te rijden, en bij Clean Master helpen we u daar graag bij.

U krijgt 3 jaar garantie op de Glascoating

Kortom, uw auto is een parel, en met onze glascoating zorgen we ervoor dat hij altijd blijft stralen.

E

Diepgaande glans

E

Professionele expertise

E

Kwaliteitsgarantie

E

Tevredenheidsbelofte

Glascoating stappenplan

Stap 1

Diepte Reiniging: We beginnen met een grondige reiniging om ervoor te zorgen dat alle vuil en onzuiverheden volledig zijn verwijderd. Dit zorgt voor een onberispelijk oppervlak voordat de coating wordt aangebracht.

Stap 2

3 Staps Polijsten: Voor een spiegelglad oppervlak wordt de auto 3 staps gepolijst om eventuele krassen of oneffenheden te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de Glascoating gelijkmatig kan worden aangebracht. (Alleen bij Glascoating)

Stap 3

Stofverwijdering: Na het polijsten kan er stof ontstaan door het verwijderen van de bovenste laklaag. In deze stap zorgen we ervoor dat alle polijstresten en stof volledig worden verwijderd om een optimale basis voor de coating te verzekeren.

Stap 4

Ontvetten: Voordat de coating wordt aangebracht, ontvetten we het oppervlak. Dit zorgt voor een betere hechting van de Glascoating.

Stap 5

Aanbrengen van Cartec Glascoating of Wetcoating: Met expertise brengen we de Glascoating of de wetcoating aan, waardoor uw auto een superieure glans en een sterke beschermingslaag krijgt.

Stap 6

Drogen: De coating heeft tijd nodig om optimaal te hechten. We zorgen voor ideale droogomstandigheden om dit proces te bevorderen.

Stap 7

Kwaliteitscontrole: Elke behandelde auto ondergaat een gedetailleerde inspectie om te verzekeren dat de coating volgens onze hoge standaarden is aangebracht.

Stap 8

Klantoverdracht met Garantiebewijs: We presenteren met trots uw prachtig behandelde auto en voorzien u van een garantiebewijs dat de 3-jarige garantie op de Glascoating bevestigt. (Alleen bij Glascoating)

Let op: alle prijzen zijn vanaf prijzen, afhankelijk van de staat en grootte van de auto.

Neem contact op

Spinveld 62

4815 HT Breda

06 23 59 55 11

ccleanmasterinfo@gmail.com

KVK: 90140591