Exterieur reiniging

Elke rit rond Breda, Etten-Leur, en Oosterhout verdient een schitterende auto als metgezel. Bij Clean Master Breda brengen we die natuurlijke glans van je auto terug, waardoor hij weer aanvoelt als op dag één. Voor de echte liefhebbers biedt ons Plus Pakket een extra diepe behandeling die elke imperfectie aanpakt. Rijd met trots met een auto die glanst van bumper tot bumper.

E

Diepgaande reiniging

E

Professionele expertise

E

Kwaliteitsgarantie

E

Tevredenheidsbelofte

Exterieur stappenplan

Stap 1

Handwas en Droogbehandeling: Zorgvuldige handwas van de gehele auto om vuil en gruis te verwijderen, gevolgd door drogen met speciale microvezeldoeken om watervlekken te voorkomen.

Stap 2

Deurstijlen Schoonmaken: Reiniging van de deurstijlen om alle hardnekkige vuilresten te verwijderen en te zorgen voor een uniforme uitstraling wanneer de deuren geopend worden.

Stap 3

Vliegroest en Inslag Verwijderen (Plus Pakket): Verwijdering van vliegroest en andere vastzittende deeltjes die zich op de lak hebben genesteld, waardoor de oorspronkelijke kleur en glans van de auto wordt hersteld.

Stap 4

Hars van Lak Verwijderen (Plus Pakket): Zorgvuldige behandeling om harsvlekken te verwijderen die zich hebben gehecht aan de autolak en deze kunnen beschadigen.

Stap 5

1 Stap Polijsten (Plus Pakket): Een diepgaande polijstbehandeling om oppervlakkige krasjes en oneffenheden te minimaliseren, waardoor de auto een vernieuwde glans krijgt.

Stap 6

Wax Bescherming: Een beschermende waxlaag wordt aangebracht om de lak te beschermen tegen de elementen en een langdurige glans te bieden.

Stap 7

Bandenglans: Als finishing touch worden de banden behandeld om ze een frisse, nieuwe uitstraling te geven, wat de algemene esthetiek van het voertuig versterkt.

Let op: alle prijzen zijn vanaf prijzen, afhankelijk van de staat en grootte van de auto.

Neem contact op

Spinveld 62

4815 HT Breda

06 23 59 55 11

ccleanmasterinfo@gmail.com

KVK: 90140591