Interieur reiniging

Bij Clean Master Breda behandelen we jouw auto alsof het de onze is. Rijdend rondom Breda, Etten-Leur, en Oosterhout verdienen we allemaal het comfort van een schoon en fris interieur. Onze zorgvuldige aanpak zorgt ervoor dat je je weer helemaal thuis voelt in je auto. En voor wie het allerbeste wil? Ons Plus Pakket pakt zelfs de meest hardnekkige geurtjes aan en laat die dakhemel stralen als nieuw.

E

Diepgaande reiniging

E

Professionele expertise

E

Kwaliteitsgarantie

E

Tevredenheidsbelofte

Interieur stappenplan

Stap 1

Diepgaand Stofzuigen: Beginnend bij de vloermatten, bewegen we naar elke hoek van de auto, zorgvuldig elk stukje vuil en stof verwijderend.

Stap 2

Ontstoffen en Opfrissen: Alle interne oppervlakken zoals het dashboard, middenconsole en deurzakken worden zorgvuldig ontstoft en opgefrist.

Stap 3

Reiniging Deurpanelen & Dashboard: Met speciale reinigingsmiddelen behandelen we de deurpanelen en het dashboard, zodat ze er weer als nieuw uitzien.

Stap 4

Shamponeren & Stomen van Zitplaatsen: Onze speciale shamponeerbehandeling aangevuld met stomen zorgt ervoor dat elke vlek en vuilplek van de bekleding verdwijnt.

Stap 5

Dakhemel Stomen & Shamponeren (Plus Pakket): De dakhemel van de auto krijgt een zachte, maar grondige behandeling om alle vlekken en vuil te verwijderen.

Stap 6

Ozon Geurbehandeling (Plus Pakket): Hierbij wordt een speciaal apparaat gebruikt dat nare geuren neutraliseert en uw auto weer een frisse geur geeft.

Let op: alle prijzen zijn vanaf prijzen, afhankelijk van de staat en grootte van de auto.

Neem contact op

Spinveld 62

4815 HT Breda

06 23 59 55 11

ccleanmasterinfo@gmail.com

KVK: 90140591