Over ons

Clean Master, oorspronkelijk opgericht in Oud-Beijerland, heeft vanaf het begin de missie gehad om auto’s te transformeren en hun oorspronkelijke glans te herstellen. Deryn, de oprichter, begon vanaf zijn stoep in Oud-Beijerland met niets meer dan vastberadenheid en vakmanschap. Deze combinatie bleek succesvol, en wat begon als een hobby, groeide uit tot een gewaardeerd car cleaning bedrijf.

De opbouw van een solide reputatie was een natuurlijke aanleiding voor een samenwerking met Joey Lok van Lok Automotive, een BOVAG-gecertificeerd autobedrijf uit de Hoeksche Waard. Lok Automotive staat bekend om hun betrouwbare aanbod van gebruikte auto’s en hun onwrikbare toewijding aan kwaliteit en eerlijkheid.

Door deze samenwerking en de aanhoudende succes, heeft Clean Master besloten om te verhuizen naar Breda, om zo een breder publiek te kunnen bedienen en verder te groeien. In Breda zetten we onze passie voor autoreiniging voort, gecombineerd met de expertise en waarden van Lok Automotive. Of het nu gaat om interieurreiniging, exterieurbehandelingen, of onze gespecialiseerde diensten zoals ozon geurbehandeling en keramische glascoating, Clean Master in Breda staat garant voor topkwaliteit zorg voor uw auto, nu bereikbaar voor iedereen in Breda en omstreken.

Neem contact op

Spinveld 62

4815 HT Breda

06 23 59 55 11

ccleanmasterinfo@gmail.com

KVK: 90140591